Monday, August 4, 2008

Taşınmak?

Biri bana taş ile başlayan herhangi birşey derse (taşın, taşınma, taşınmak, taşmak, vb...) öldürebilirim. (Dikkat çekmek istediğim bir nokta var, taş ile başlayan dedim taş demedim:P, öbür türlü de Cenk öldürebilir zaten. )

Konumuza dönüyorum süratli şekilde. 3 gündür bir buçuk sene önce bahsettiğimiz güzel evimize taşınmaya çalışıyoruz. Ellerimiz, bellerimiz, ayaklarımız koptu. Uykusuzluktan gözlerim yanıyor.

Ama değecek gibi.. Haldır haldır koşturuyoruz 3 gündür.. O küçücük evden mobilya bile çıkartmadık, nasıl bu kadar çok eşya çıktı anlamış değilim. Kulaklarımda koli bandının o korkunç cırt cırtlı sesi var..

Herneyse.. Bütünlük çerçevesinde bir yazı beklemiyordunuz umarım.. Dolgunlaştırıcılı Lipstick sürdüm dudağıma.. Tuhaf tuhaf yaktı..

Ha bu arada ofis içinde de taşındım bugün :D İşin komik tarafı ofisimdeki masamın manzarası ile evimizin manzarası aynı.. İkisi de adaları görüyor :)))

İşime de konsantre ve motive olabildim güselce.. Tedbili (?) mekanda ferahlık vardır derler ya hani mekanı değiştir rahatla manasına gelen.. Öyle bişi oldu belki de.. Kim bilebilir ki?

Eve yerleşelim, tatile gidelim dönelim hepiniz kahveye davetlisiniz.. Blog blog otururuz..

Bay bay...

4 comments:

Fery... said...

Ben ve ev arkadaşım bu konuda insan üstü başarılıyız :) taşınmak mı amaannn ne var hemen hadii hooppp şeklinde ordan oraya geçebiliyoruz ama gel bunu bir de ruha sor sıkıldı kendisi artık kendi evi olsun ölene kadar taşınmasın istiyor ehehe :)

büyük geçmiş olsun tatlı huzurlu oturun inşallah :)

bir de o lipstick ler korkunç öyle bir etkisi olduğunu bilmeden sürdüğüm ilk seferinde noluyor yau diye az ürkmemiştim :)

Tanya's said...

Sevgili Tubik,

Ee hadi bakalim tatili bitirelim derhal mojito icmeye gelicez daha ada manzarasi esliginde hehe

Ersin said...

ee hadi bakalım bir mohito daveti istiyoruz kahveye de sıra gelir elbette
ikinize de selamlar
ersin

tubik said...

en kısa zamanda bol buzlu mohitolar yudumlanacak, balkonda püfür püfür sohbetler edilecek.. Düşündükçe heyecanlanıyorum o sebeple fazla zaman geçirmeden davetimizi ileticez :D