Wednesday, January 7, 2009

AMY WINEHOUSE



Bir an için geliyor sandım. Gerçekten öyle zannettim ve daha 4 gün önce Cenk'e "Beni bu kadının konserine götürmek zorundasın!" diye rica ederken (!) bugün bizim dergide (şirketin dergisi, bizim derken yanlış anlaşılmasın) resmini görünce ve "Amy Winehouse gelmiyor diyenlere!" başlığını okuyunca devamını okumadan Cenk'i aradım. Cenk'in işi vardı o sırada, beni tersleyip telefonu kapattı ama olsun. Çok heyecanlıydım. Sonra alttaki yazıyı okudum. Her satır içimi biraz daha acıttı. Meğer o değil, İngiltere'deki en başarılı Tribute'u Marie gelecekmiş. Studio Live Junior'da olacakmış konser. İnternet sitesinde bir örnek şarkı var. Eh haliyle bir hayli benziyor. Aynı tadda kesinlikle değil ama görmez gönül katlanır!


2o TL'lik bilet fiyatını görünce şüphelenmedim değil zaten. Ama olsun, belki gideriz? Belki siz de gelirsiniz? Evet evet siz.. Sen kırmızı kazaklı! Yanındakinin arkasına saklanma görüyorum seni! En azından bir iki sevdiğim şarkıyı dinler "Ah Amy ah ! Yaktın ulen beni!" diye iç geçiririm.


Bakınız organizasyonun internet sitesi budur. Bir gün bir yerlerde gerçeğine de gideriz! Ölmez sağ kalırsa tabi..

13 comments:

Tanya's said...

Ahahah Tubikcim,

Ölmez sağ kalırsa kısmına katıldım gülmekten..ben sesini seviyorum ama performansını izlemeye dayanabileceğimi sanmıyorum..hiç hemde...

Şşşş biz geliyoruz carsambayaya..sebo ben seden sevgili tugba ve kocası..nasıl?

tubik said...

Tanyaaa!

Çok sevindim valla süpermiş, cümbür cemaat blogır parti! Herkes gelsin, sizdeki gibi çılgın eğlence ortamı yaratabilir miyiz bilmiyorum ama sizin iştirakiniz sayesinde her türlü delirebiliriz :D

Tanya's said...

Deliririz deliririz...hehehe

Fery... said...

Kırmızı kazaklı değilim ama çok gidesim geldiiii !!!!

Ersin said...

hahhaaa güldüm-üzüldüm
çarşamba konuşuruz
ikinize de sevgiler

tubik said...

Fericiimmm,

gidelim gidelim!!

tubik said...

Ersin Abi,

Hiç sorma, bi duygu karmaşası da ben yaşadım.. Çarşamba'ya hem dinler hem ah çekeriz :D

Flying Dutchman said...

Sevenine diyeceğim yok ama (gerçi var da yazmayayım) ne sesini duymaya ne cismini görmeye dayanamadığım isimlerin önde gelenlerinden. Hollanda'da bu kadınla ilgili haber çıkmayan gazeteleri topladım. 365 gün 10 tane gazete var düşünün topu topu 3 tane toplayabildim. Yok konserde saç tokasından uyuşturucu alıp çekti, yok erkek arkadaşıyla kavga, yok alkol koması, yok yeni şarkı, yok bilmem ne...kustum bu çakma courtney love tadındaki kadından...şarkıları da berbat anacııım...yani sevmediğim bir türü icra ediyor anladım ama christina aguilera denen kadından da zerre hazzetmesem de fighter şarkısı güzeldir derim misal..bu kadının gırtlağından çıkan tek bir melodiye bile dayanamıyorum


bu kadar lafın üstüne iyi eğlenceler demek abes kaçacak ama, iyi eğlenceler :))

tubik said...

Dutchman,

Ben ne hissediyosam sen tersini hissediyosun anladığım kadarıyla.. Magazin kısmı konusunda hemfikir olsak da geri kalanında tam zıttı şeyler düşünmekteyim.. Zevk işte.. Aka da konar..

Fery... said...

ühühühüh ben gelemiyorum :( çok hüzünlüyüm aynı tarihlere denk geldiği için... bir arkadaşımın doğumgünü var... Just friends i söylerse benim için de dinler misin tubik???

defneyleyasamak said...

gözümü kapayıp da dinlesem olmaz mı?
ya da ya da sen yarın cd'sini dinletsen bize olmaz mı???

tubik said...

Feriiii.. Üzülme ben gidebilirsem şayet dinlerim tabi.. Hepsini tek tek.. !

tubik said...

Tuğbacım gelen kendisi olmadığı için o kadar korkunç, iskeletor misali, sallanan sandalye gibi olmayacağını umuyorum.. Ama dinlemek dersen deli gibi dinlicez tabi :))))))