Monday, January 19, 2009

Gecikmeli blogır parti Vol.2

Eveettt.. Nihayet günler sonra klasikleşmeye aday partimizle alakalı birşeyler yazabilme fırsatı buluyorum. Fırsat bu fırsat diyerek (ofisin durgunluğundan da yararlanmış olabilirim bi parça) blogu açtım ve yazıyorum. Resimler her zaman olduğu gibi arak :)))))


İştirakçiler :

- Çok şaşırtıcı ama biz vardık cenkle..
- Defdef'in annesi Tuğba ve blog ortamını yeni tanıyan ve blog ortamının da yeni tanıştığı ve çok memnun olduğu eşi..
- Şebo ve SED


Ooo büyük misafir var diye günler öncesinden bizi aldı bir telaş, 4 kişilik sandalye sayımız 8'e çıkartıldı. Şarabın yanında hangi peynirler gider krizi yaşandı. Sigara böreği alındı ama kızartılamadı. Onun yerine kanepeler yapıldı. Bir güzel temizlik yapıldı. Yeni yeni şarap bardakları, öküz gözlüm ve şirazettin alındı. Karaf da alınacaktı ama sonrasında hissetmiş gibi vazgeçildi. Hemen ardından Tanya Noel Baba gibisinden (gibisinden evet) elinde güzel mi güzel bir paketle bize geldi ve içinden karaf çıkıverdi. Tuğba kedili bardaklar getirmişti ertesi günü ilk kahveler içildi. Seden Kars'tan gelmenin yorgunuydu (!), Ersin Abi ise soğuk algınlığına tepkiliydi. Tuğba'nın iyi ki tanıdığımız eşi zannederim bu kadar deli olmamıza şaşırdı. Sonra o da ucundan ayak uydurdu :) Şebo evlilik hazırlıklarından bezmişti ama çok mutlu olacaklardı ben biliyordum.. E-bay'den arttırmalı satın alma (benim koyduğum isim bu ) sonucunu beklerken stres içinde, bizim sütçü beygiri cumhurbaşkanlığı koşusunu kazanmış gibi sevindik hepimiz Tanya o ayakkabıları 40 £ 'a alınca.. Ah ne güzel bir akşamdı yine... Her çarşamba yapalım dedirten.. Çarşamba birilerinde toplanalım değil, hep bize gelin kıskanırız dedirten.. Senelerdir tanıyor gibi ilk dakikasından son dakikasına sohbet edip, gülüp eğlenilen, çakır keyif olup kahkaha atılan.. Yine yapalım.. En kısa zamanda.. Her zamanda...




Burada herşey yine bir parça normal ki aslında bu gecenin sonu sayılır.. Ersin Abi'ye bende kalan en sevdiği tshirtünü vermişim ve o da direk üzerine giymiş. Bak yine unuttum ne demek olduğunu üzerinde yazanın.. Ah şarap ah... :)


Burada delilik zirve yapmış.. Cenk'in gözünden manyaklık fışkırıyor.. Herkes bir eğleniyor pir eğleniyor. Resmi Tuğba'nın eşi çekti. Tanya'da her an sahneye fırlayıp break dans yapacakmış gibi.. Ersin Abi ise soğuk algınlığından ne yazık ki bizim kadar deliremedi. Eh zaten bizim kadar delirdiği hiç görülmedi ama en azından neşesi daha da yüksek olsaydı keşke.. Olsun hasta hasta geldi ya bizi kırmayıp... Başka çarşambaya daha da neşeli olur..



Tataaaaammm.. Gizemli eş gizeminden sıyrılarak blog dünyasına girmiş oldu :)




Kedi "Benden daha deli bunlar.. " diyerek yatak odasında kendi halinde takıldı... Baksanıza surata melül melül duruyo..



Bu kadar mı yakışabilir ve uyumlu olabilirler.. İnşallah hep böyle süreeeeerrr gideeeerrr..





Ve gecenin bilançosu :) Öküz gözlüm ve yavuklusu Şirazettin ve takım arkadaşları...
Hepinize geldiğiniz, bu kadar güzel bir akşam yaşamamıza vesile olduğunuz, güler yüzünüz ve bol neşeniz için teşekkür ederiz. Çok mutlu bir gün oldu bizim için. Sonraki günler iş güç sebebiyle stresli geçsede hafta sonuna kadar o mutlu günü düşünüp gülümsedik.. Yine gelin.. Eh zaten çarşambaları bizde, cumartesileri Tanya'larda olmıcakmıydık artık :)))))


9 comments:

defneyleyasamak said...

canım tubikim, yeni carsambaq postunu yazmaya ne kaldı surda :)))

tubik said...

Hehehhe hiçbişi kalmadı hakkaten :))) Bu hafta di mi yanlış hatırlamıyorum?

Tanya's said...

Tubikcim,

Ah ne güzel anlatmışsın..özledim..çarşamba vardı vardı..defdef iyileşirde gideriz umarım...

Ayakkaplar daha gelmedi..bekleşiyorum...

Ersin abin iyileşti...çarşambaya azıtıcak...

Om mane padme hum...niküfer çiceği içinde elmas cocum..hatırladın mı? t-shirtün üstü..

tubik said...

Tanyakuş!

Ben de özledim valla. Def def hasta mı? bakamıyorum ki kaç gündür! Hemencecik iyileşir inşallah.. Ayakkabılar gelsin de bi görelim.

Nilüfer Çiçeği tabi yaaaaa.. Benim aklımda da iyi günler falan gibi bişi kalmış :D heheheheh..

Sedeliko said...

Çarşamba ola şen ola bi hal aldı gidiyo.. Kontrol edemez olduk :))

çok eğlendik beah:))

tubik said...

SED,

Bi tane reklam vardı IKEA mıydı neydi.. Kadın "Çılgın çarşambaaa" diye bağırıyodu.. Ona benzedik :D

defneyleyasamak said...

yesss, carsambaaa
sen beni blogrolluna koymazsan bilmezsin tabi cocuk hasta mı , allallaaa :)

zeya ve defdef de bizimle olucak + olarak
cok helecanlı dimiii?
:)

tubik said...

Yaaaa koymadım hala ve bunun derin utancı içindeyim.. İş yerinde iki taşın arası blog yazınca böyle oluyo işte. Bu akşam bu konuda mesaim var :))) Sağ tarafta gerekli düzeltmeler yapılacak çıkacak insanlar var, eklenecek nice yeni arkadaşlarımız varrrr...

Zeya ile de tanışmış oluciiz demek.. Cidden çok heyecanlı.. Ama en bombası Def Def oldu.. Ben kendisiyle oyun oynamaktan ya da yumuk ellerini ısırmaktan fırsat bulursam sizle de sohbet ederim . :D

tubik said...
This comment has been removed by the author.