Wednesday, January 21, 2009

Nikon D60

Ekonomik kriz var malumunuz. Biz de etkileniyoruz haliyle. Bu aralar gerçekten almak istediğimiz 1 adet ürün var. Aslında 2 adet var, ama birini almasak da olur gayet şu anda. Ürünümüzün adı şöyle:

Nikon D60 18-55 VR KIT
Hemen şuracığa da resmini koyayim ki ne kadar şirin birşey olduğunu siz de görün hemen.


Ürünü biraz da ayrıntıyla incelemek isteyenler için buyurun şuraya tıklayıverin. Şimdi bu ürün tamamıyle üst seviye bir fotograf makinası değil. Ancak, uygun fiyatı ile beraber size nefis fotograflar çekmenizi sağlayacak, size fotografçılığı sevdirecek, başkalarını da çektiğiniz fotograflarla hayran bırakaca bir makine. Bizim Tubik aylardır ama aylardır bu makinayı istiyordu. X-Box var evde, Wii de oldu. Bilgisayar zaten var. Kedi olayını tamamladık. Araba olarak Mikrettin var. Televizyon işini babalar gibi halletmiştik. Geriye bir tek bu makine kaldı. Tubik meraklıdır böyle şeylere, yeteneği de olduğunu biliyorum. Ayrıca hayatta bir işe başlayıp da sıkılıp bırakacak bir kız değildir. Fotografçılık eminim ki onun en sevdiği hobi olacak.
Geçenlerde Ender'lere gittik, orada da bir adet Canon EOS 400D vardı. Tubik büt-tün gece onunla oynadı, resimler çekti. Çocuklar gibi de mutluydu. Önce flaşı ayarlayamadı. Sonra resimleri titrettiği için tripod lazım oldu. Sonra bir iki birşey çekti memnun kalmadı, Ender'den yardım aldı, sonra da patlattı güzel resimleri.
Şimdi benim sizden talebim, kardeşim bu siteye ortalama 100 kişi falan giriyor günde. Hadi bunun 50 si Tubik ile ben olsak :) , kalanlardan illaki bi 5 kişi falan fotografçılıktan anlıyordur. Ben şimdi bir makineye karar verdim amma, bu makine ile neler yapılıp neler yapılamayacağını tam bilmiyorum. Şöyle 2-3 yorum yazsanız, makine sahipleri bişeyler söylese de bilgilensek diye böyle uzun girizgahlı bir blog yazdım. Bekliyorum, bekliyoruz.

5 comments:

Tanya's said...

Cenk,

Makine tamamdır..bizde 40ı var..akşama sevgili size anlatsın geniş çaplı..bu gece de fotoları Tubik çeksin o zaman..

Ne iyi bir sevgilisin sen yahu..

Tanya's said...

Alo alo..KOrayın babasının acil hastaliği ile Tugbalardaki parti iptal edilmiştir..bu kadar insan hevesle beklerken ise Ersin Abiniz ee cocuklar bize gelsin demiştir..çok hazırlık yok..pizza şarap var..stop..

tubik said...

ay benim sevgilim bitanedir..

Tuğba'yı duydum çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun :(

Akşam sizdeyiz..

Pizza hüpletip fotoğraf çekmece..

Öperim..

Merve said...

Bizde de 40 olani var; esime evlilik yildönümüsü hediyesi olarak alınmıştı. Memnunuz, tavsiye ediyoruz :)

Anonymous said...

bende uzun araştırmalar sonucu bu makinayı aldım http://www.hepsiburada.com/canon-eos-450d-efs-18-55-is-kit-12.2mp-slr-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=1100301&productid=bd99567 gerçekten çok memnunum ve tavsye ediyorum. Ayrıca Canon DSLR almış herkesin kaçırmadığı bir lens de 50mm f1.8 ışığın az olduğu yerlerde bile iyi çekim yapmana yardımcı olur.