Friday, November 13, 2009

Tubik ve Cenk

Bu yazıyı okumak isteyenler öncelikle aşağıdaki "play" tuşuna bassınlar. Ondan sonra videoya takılmadan, şarkıyı dinleyerek aşağıya doğru devam etsinler :) :





Buena Vista Social Club - Chan Chan - For more amazing video clips, click here


Bundan tam 4 sene önce, beni Beşiktaş vapurundan o havalı siyah arabanla alırken, ben o arabaya binmek için ilk adımımı attığımda, arabaya sinmiş Cenk kokusunu aldığımda, Nişantaşı'na çıkarken bana dinlettiğin "ben bilgisayarda yaptım biliyo musun?" şarkılarını dinlediğimde, Mezzaluna'da bana kırmızı şarap söylediğinde, ve gözlerine ilk defa bakabildiğimde, hayatımın bir daha hiç eskisi gibi olmayacağını anlamıştım....


Aşk, bana göre minik bir karın ağrısıdır. Genç kızlığa ilk adım atıldığında duyulan ağrı gibi, heyecanlanırsın, sevinirsin, korkarsın, sonrasında olacak şeyler için endişelenirsin, ama engel olamazsın. İşte o gün karnım ağrıdı...

Sevgi, elde etmesi zor olan, herşeydir... Sen benim sevgilimsin...

Hiç değiştirmeye çalışmadık birbirimizi, hiç saygısızlık etmedik. Hep öğrendik, hep öğrettik. Hep mutlu olduk.

Zaten insanın hayatına sen girince sevgisiz kalmak ne mümkün...

Bugün bu yazıyı yazmayı planlarken aslında birçok şey geçirdim içimden. Kemerburgaz'ın ağaçlı yollarında giderken, içinde sen olan, bahçeli kedili köpekli bir ev hayali kurarken.... Seni aradığımda. Bambaşka şeyler geçirdim... Ama şimdi ellerim titriyor yazarken :)

Umarım birlikte çekildiğimiz tüm resimlerde gözlerimiz taaaaaa içine kadar parlar. Dilerim şarkılar hiç susmaz.

Çok aşkım birtanem yazısı olmasın, bize uymayan, eğreti duran bir kelime seçmeyeyim istiyorum.


Ama ben en çok sana olan sevgimi seviyorum. Kısacası bir insanda bu kadar sevgi uyandırabilmeni...

Sadece "Seni seviyorum" demenin "seni çok seviyorum" demekten çok daha zor olduğunu bana sen öğrettin.





Seni seviyorum :)




Tanıştığımıza memnun oldum Cenk :)

16 comments:

Peren said...

Tubik'cim,

Burnumun direkleri sızladı, ağladım..çok güzel yazmışsın, yazı akmış...sevgin akmış...

Siz çok yaşayın, tamam mı?

burcu said...

okuduğum en güzel blog yazılarından biri,en güzel aşk itirafı.hem daim olur umarım...

Eddie said...

şimdi şöyle bir durum var:

Bilindiği üzere bendeniz bu Cenk kişisini 1991 senesinden beri tanımaktayım. Tek çocuğum ama aynı zamanda bir kardeşim var derim hep; o da Cenk oluyor. Zira siz evlenirken düğününüzde Beyhan Teyze bana "sen de bizim oğlumuzsun biliyorsun" dediğinde gözlerim dolmuştu.

Yine doldu bak...

Annem de Cenk'i hep "aa ikinci oğlum gelmiş!" diye karşılardı evde zaten. :)

Hep düşünürdüm o zamanlar. "ulan bu adam gün gelecek evlenecek. Eşi olacak, çoluğa çocuğa karışacak, biz Fifa falan oynayamaz hale geleceğiz öyle her dakika. Ya geçinemezsem ben müstakbel yengeyle? Ya anlaşamazsak..." diye endişelenirdim. Fakat işte kader sizi birleştirdi. Ve zamanla bu korkularımdan arındım. Seni tanımamla değil Tubik... "Sizi" yaşamakla oldu bu arınma. Çünkü "siz"in arkadaşlığınız benim için salt Cenk'le geçen arkadaşlığımın upgrade edilmiş hali gibiydi. Hala en çok Cenk'le görüşüyorum, hala fifa oynuyoruz... Ama bir de bonus olarak sen varsın mesela ve sayende "scene it" oynayabiliyoruz, ya da guitar hero'da 4.ye ihtiyaç olmadan gitar-bas-bateri şeklinde takılabiliyoruz :) Cenk'in evli olması fikrini hiç böyle hayal etmemiştim gerçekten... Şahaneymiş. :)

İnşallah herkesin sizin gibi bir ilişkisi olur, herkes birbirini sizin sevdiğiniz kadar çok sever ve aynı zamanda sizin evliliğiniz gibi eğlenceli, uyumlu bir evlilik sahibi olur... Çok zor, çok nadir bulunan bir şey sizinkisi, herkesin bunları yakalayamayacağını biliyorum. Sizi tanıyan herkes biliyor bence içten içe zaten. Bu yüzden, ideal ilişkinin çan eğrisini yukarıya çektiğiniz için sizi suçlamakla beraber, "siz"e sahip olduğum için de "ne şanslı adamım be" diyorum.

Ayrıca bu yıl dönümünü bir de benimle Tophane'de kutlamanız gerekiyor... Üçümüz ilk kez orda bir aradaydık ne de olsa :)))

zeya said...

Tubik
ne güzel yazmışsın !!
upuzun yıllar aşk dolu sevgi dolu birlikte geçsin İnşallah...

mermaid said...

gözlerim dolu dolu oldu. ne güzelsiniz. uzun bir ömür dilerim, bir arada.

Cthulhu said...

Hayatımda aldığım en güzel hediyeydi bu benim. Hayatımda aldığım en güzel hediyenin bir hediyesi. Hala inanamıyorum benimle evlenmiş olduğuna...

Hayır zaten ağlamıştım yeterince. Bir de hocamın yorumunu görünce ona ağladım. :)

zilsizzarife'nin yeri said...

Tubik&Cenk çok mutlu olun emi:)

Fery... said...

Allah nazarlardan saklasın, uzun çok uzun yıllar hep birlikte hep böyle sevgi dolu olun :)

Amiiinnnn :))

Tanya's said...

Tubik ve Cenk,

Hep aşk dolu kalın...hep seni seviyorumlarla dolu olsun ömrünüz..ve bu sonsuza kadar olsun..

PS-Tubik,
Yazı çok pis duygusal olmuş..hamilliğimden mi ağladım yazıdan mı bilmiyorum ama ağladım..

Flying Dutchman said...

Bir gün çıkıp "biz rol yapıyorduk, rezil rüsvaydı aslında hayatımız" veya "maalesef bu rüya bitti arkadaşlar herkes kendi yoluna gidiyor" yazarsanız vallahi evinize bomba atarım, atmadım derim...

bu kadar yazıp insanın karşılıksız sevebileceğini ve insani duyguların hala yozlaşmadığı ilişkilerin olduğu konusunda insanlara umut verip sonra bozarsanız değil biz tüm insan ırkı affetmez...

Mutluluklar mutluluklar...

Black Pearl said...

4 sene olmus ve hala ayni duygulari hissetmeniz ne guzel.

Eylül, said...

Beşiktaş iskelesi.. Ah, harika bir yıldönüm yazısı.. Teşekkür yazısı, aşk yazısı.. daim olsun sonsuza dek.. :)

Sedeliko said...

bu yazı blog tarihine geçer mi:)
aranızdaki herşey hep bunca güzel olsun. hep söyleyin usanmadan söyleyin korkmayın çekinmeyin hazır birbirinize sahipken durmadan dile getirin & sonsuza kadar sürsün:)

Burcu Çalışkan said...

Ne kadar sıcak, okuyunca bize kadar geçen sevgi dolu cümleler... Umarım aynı duyguları, heyecanları bir ömür yaşarsınız

Anonymous said...

Sevgili dudo,

Mahvettin beni.. Bildigin anira anira agladim oglum!? Yazi cok seker, icten, sicak bikbikbik falan sonsuz katiliyorum ama oyle bir yazmissin ki o yogunlugu hissettim ben burda.. icimdeki duygular coskun seller gibi disari akti ve de beyin fonksiyonlarimi etkiledi korkarim :)

Bir ask tezahuratsiz ancak bu kadar iyi anlatilabilirdi sanirim..

Daim olsun!

Dudo ben

Anonymous said...

hayatımda gördüğüm en mükemmel cift sizsinizz .sizi çok seviyorum.tuba ablacımmm cenk abi çok şanslı her ikinizde öylesiniz gerci ama :))
sizinle gecirdiğim bir hafta boyunca anladım ki siz gercekten birbiriniz için yaratılmışsnz ,bir cift bu kadar mı birbirine yakışır bu kadar mı hem komik hem romantik olabilir :))
hiç bir zaman cenk abiye olan aşkın eksik olmasın her zaman mutlu olun..