Friday, December 29, 2006

İnsanın hayatinin en güzel anı

Tubik bana bir video yolladı, youtube'dan. Gözledim doldu resmen.
Şuna bir bakın önce...



Vay be... Dimi?

Kız adına inanılmaz sevindim. Ama böyle birsey bana da olmali diye de azcik kıskandım. Ya aslında beni tanıyanlar bilir. Simdi gidip de Gorgoroth'un vokalisti ile yere uzanıp black metal şarkı söylemek romantik olamayabilir ama yine de yani insanın bu kadar sevdigini bildiği birşeye bu kadar yakın olması, bir anda, beklenmedik bir sekilde, hic ummadığın anda. İnanılmaz.

İlk izlediğimde hakkaten ağlicak gibi oldum, hele o ışıklardan yapılmış kalbi görünce.

Neyse.

---

Evet, yılbaşı geldi çattı. Ne yapacağımızı hala bilmiyoruz. Aslında biliyoruz da, yani. Çok da istemiyoruz. Ne yalan söyleyeyim, ben de tubik pek istemediği için çok istekli değilim. Sonçta herşey beraber dimi. Herkezin süper planları olmadığını da biliyorum. Ama arada bir bize iyi planlar denk gelse, ya da o iyi planlar gerçekleşebilse muhteşem olur. Olmuyor, olamıyor. Ama halledeceğiz biz bu işi. Çözüm çok açık. Az kaldı... Seni seviyorum.

---

Herkeze harika bir yeni yıl ve harika bir bayram diliyorum. Küs olduğunuz falan varsa lütfen barışın. Herkezin zor zamanlarda arkadaşlara ihtiyacı olur. Sevmediklerinize bir şans daha verin, herkeze "İyi bayramlaaaar ve iyi yıllaaaar!!" diyin. İki dilek bir arada, çok güzel. Kocaman gülümsemeler.

Hepinizi seviyoruz.

1 comment:

Otaku said...

ikinizede süper bayramlar, ve iyi seneler dilerim, gıdılarınızdan öperim, ayrıca bu hatunun bacakları titremiştir bi hafta boyunca sanırım.

bide benim param yok :))))