Monday, March 19, 2007

Yolculuk günü geldi çattı

Evet yarın İzmir'e doğru yola çıkıyorum. Çok saygı değer patronum ve çok sevgili iş arkadaşım Çağlar'la birlikte gidicez. Yorucu ama keyifli ve faydalı bir seyahat olacağına inanıyorum. Abarttığıma bakmayın, sadece bir haftacık. (rakamla 1)

Her ne kadar yorulacak olsam da, annemi, babamı, dünyalardan kıymetli bir tanecik taze sözlümü(!), Cenk'i ve tüm sevdiklerimi çok özliycem. Sadece bir haftacık ama özliycem işte.. Olsun.. Yine de halimden memnunum. İş konusunda başarılı, azimli, yılmayan, yorgunluğa dayanabilen bir insan olmak ve şu anda da severek çalıştığım iş yerine bişeyler katabiliyor olmak istiyorum. Sonuç olarak bir sürü yer görücez, bir sürü insanla tanışıcam ve işimle alakalı bir sürü yeni şey öğrenicem.


Aslına bakarsanız hakikaten de abartılacak bişey yok. Ailemden uzakta kalmaya yurt sebebiyle alışığım. Cenk askerdeyken onun yokluğu konusunda ağır bir antrenman da yaptım sayılabilir ama tek başıma biyerlere gidiyor olmak, kendi başımın çaresine yine kendim bakacak olmam biraz korkutucu. Aman boşverin neyse... Gören 6 aylık Tanzanya seyahatine çıkıyorum zanneder.. Cenk fazla şımarttı galiba beni :)

Diyeceğim odur ki sevgili blog severler, zannederim bu bir hafta boyunca internete bağlanacak fırsatım pek olmayacak. Bu süreçte kendinize çok iyi bakın, sıkılmayın, Buzda Dans, Esra Ceyhan falan gibi programlar izlemeyin, ruh sağlığınızı koruyun, bol bol gülün eğlenin, güzel güzel uyuyun, tatlı rüyalar görün, sonuncuyu içmeyin, fazla dağıtmayın ve elinizden geldiğince mutlu olun..

Çok sevgili canımın içi arkadaşlarım... Cenk'i yalnız bırakmayın, Tophane'ye falan gidin, tavla oynayın, play station'a da izin var.. Arada bir beni de arayın...

Bavulumu toplamak yordu biraz.. E saatte geç oldu... Beyhan Anne'nin güzel börekleri de rehaveti çöktürdü.. Artık yatıyım.. Hepinize sevgilerimi iletiyor, yanaklarınızdan öpüyorum..

("Havalar nasıl olursa olsun, sizin havanız güzel olsun" demediğim kaldı.)


Son olarak;

Aşkım sen bu satırları okurken muhtemelen şirin mi şirin beyaz bir Opel Combo'nun arka koltuğunda kaçamak yapıp seni düşünüyor olacağım. Ama Bursa'da İskender yiyor da olabilirim :P

Kısacası;

Daima seni özlüyor olacağım.. Seni seviyorum..

Öpçükler...

1 comment:

Cthulhu said...

Seni direkman özledim. Yani böyle, sen asansörden çıktın, eve girdin, ben direk özledim. Ama hemen geleceksin. Dur bi arim ben seni. :)