Tuesday, September 30, 2008

ŞEKKKERRRR BAYRAMI

Bugün bayram, erken kalkın çocuklar
Giyelim en güzel giysileri
Elimizde taze kır çiçekleri,
Üzmeyelim bugün annemizi

Düşündüm de ilk defa ayrı bir bayram geçiriyorum annem ve babamla. Aynı şehirlerdeyiz fakat ayrı evlerde yaşıyoruz artık.. Eh gidiyim göriyim desem o da olmaz, gezmeye vurdular kendilerini, biri Kıbrıs'ta biri Mudanya'ya gitti.

Bir tek birtanecik abim var.. O gelecek birazdan.. Bayram kahvaltısı edicez. Annemler olmadan hiç tadı tuzu yok. Yine de Cenk var, kedimiz var...

Benim için biraz hüzünlü başladı.. Umarım, hepinizin bayramı sevdiklerinizle, kiminle olmak ne yapıyor olmak isterseniz onunla geçer.. Umarım, ne olursa olsun sadece dini bir süreç olmayan, aynı zamanda biz Türklerin kültüründe ciddi bir yere sahip olan bu kutlamalı "ŞEKER" Bayramını hakkını vere vere kutlama fırsatınız olur..

Cimrilik etmeyin, el öpen çocuklara bol bol harçlık verin.. Bayram en çok harçlıkla güzel olur.. :D

İyi bayramlar ve sevgiler..

5 comments:

Brc said...

iyi bayramlaaarr geçmiş bayramınız kutlu olsun.tatilde bi ara sen geldin aklıma dedimki içimden tubik kesin biraz buruk olur ilk defa kendi evinde ailesiyle giremicek bayrama diye.gercekten de öle olmuş, yazmışsın.

tubik said...

Doğru tahmin etmişsin kuşum :))

Ersin said...

tubik bak şükür ki senin aynı şehirde istediğin zamöan gideceğin annen baban var mesela ben bunları unutalı 20 yıl oldu... üzülme gidersin ne zaman istersen yahu Şeker bayramınızı kutlarım ( biraz geç oldu ama)

tubik said...

Gerçekten de dediğin gibi Ersin Abi. Çok şükür ki yakınımdalar ve sağlıklılar. Hem onların gezip, eğlenip mutlu olmaları çok daha önemli :) Zaten biz de yeni çekirdek ailemizle güzel bir tatil geçirdik!

Sevi Sevi Lady said...

kıyamam ben sanaaaaa (K)
bi de kariyernet ailen var unutma ;)