Monday, November 10, 2008

Bilindik sonuç



FB: 4 - GS: 1


Her ne kadar sezonun başından beri Fenerbahçe gerek süper ligde, gerekse şampiyonlar liginde vs futboluyla taraftarlarını tatmin edemez durumdaydı. Bu sebeple şu ana kadar hangi koşulda olursa olsun kendi sahamızda yenmeyi başardığımız Galatasaray'ı bu sefer yenebileceğimiz konusunda endişelerim vardı. Ancak çoğu zaman bizim için kötü başlayan oyunumuza rağmen, Galatasaray'ın erken gelen golüne rağmen yenmeyi başardık. Takımım adına çok mutluyum..


Ancak şunu söylemeden es geçemeyeceğim: Başka hiçbir kulvarda tam anlamıyla bize eksiksiz mutluluk yaşatamayıp, sadece Galatasaray'a karşı kazandığımız zaferlerle idare edebildiğimiz zannediliyorsa yanılıyorlar.. Artık Aurelio'nun anlamsız yere gönderilip orta sahanın boş bırakıldığı, Guizia gibi ne halta yaradığını anlayamadığım adamlara o kadar paralar verilmesini, her mağlubiyette teknik direktörün değişmesinin gündeme gelmesini falan görmek istemiyorum..


Türkiye'de olduğu gibi Fenerbahçe'de de bişeylerin değişmesi gerektiğine inanıyorum ve bu zafere çok da fazla sevinemiyorum...


Ama yine de tadından da yenmiyor be :)))))

8 comments:

Ersin said...

takımın tamamını ismen bilmesem de bir Galatasaraylı olarak tebrik ederim ancak malumuzun Fenerbahçe böyle galibiyetler alınca Galatasaray şampiyon olur, UEFA kuparı, Süper Kupa falan alır:)
hahhhaaaaa
eeee bu işlerin birazı da kzıdırmaca.
her neyse net galibiyet budur. tebrikler

Cthulhu said...

O logoyu ufalt.

tubik said...

Teşekkür ederiz Ersin Abi :)
ŞAmpiyonluk için bişey söylemek erken tabi :)

tubik said...

Sevgili sevgilim,

Yayınlarken en küçük olanı seçerek yayınladım ancak,
Fenerbahçe logosu bu, ne kadar küçültmeye uğraşırsan uğraş diğerlerine kıyasla bi parça büyük oluyor :))))))))))))))

Cthulhu said...

Alt posttaki logoyu değiştirme zamanı geldi sanırım.

tubik said...

Gerçekten daha fazla küçülmüyor yaa :D

Can said...

Bu sene şampiyon BEŞİKTAŞ gerisi fasafiso.Bu arada ilk defa benle aynı temayı kullanan bir Türk blogcu görüyorum :) Ama güzel tema,zaten güzel olmasa ben kullanmazdım.

Cthulhu said...

"Bunu okuyanlar şunları da sevebilirler" kısmına da 5 adet farklı şey yazılması acaba neye bakılsa bu yazının çıkmasını sağlamak için mi, acaba... :)

Şaka şaka.

:)