Tuesday, February 3, 2009

Kısa notlar

- Geçen gün yine blogır partisi verdik. Bu sefer Def Def'lerde. Oldukça keyifliydi her zamanki gibi.. Deli deli güldük eğlendik. Ancak iş yerinde pek bakamadığımdan fazla vakit geçmesin diye sizi direk yönlendiriyorum. Defdef'in annesinden, Tanya'dan ya da SED'den detayları alabilirsiniz. Tanya'nın ayakkaplara dikkat. Oyuncak müzesine de gidecektik ama bizde o tarihlerde misafir olduğundan katılamadık. Meğer iptal olmuş, bi sevindim bi sevindim.. :) Ha bu arada Cenk güya bize toplu bi blog yapıcaktı.. Noldu o Allahaşkına?

- Nasıl ki yazın Alaçatı'da Tanyalarla karşılaşmıştık. Pazar günü de sevgili Feri ile karşılaştık. Deli deliyi çekiyo hesabı blogır da blogırı çekiyor sevgili okur! Kuafördeyim ayol! Zombi gibi dolanırken biri bana seslendi, bir de baktım Feri! Kocaman kocaman gülümsüyodu, kalktık sarıldık (sanki 100 yıldır tanışıyo gibi) kısacık sohbet ettik. Biz zaten aynı liseden olduğumuz için aşinayız ama hiçbir tanışıklığımız muhabbet etmemiz falan yoktu.. Kuaför ortamında olduğumuz için herkes kendi güzelliğine konsantre olmuştu, benim saçlar boyalı olduğundan resim de çektiremedik halbuki ne de güzel olurdu :) Sözleştik, muhakkak ya bize bekliyoruz ya kahve içmeye gidiyoruz, ama kesinlikle eminim bişiler yapıyoruz! Ha bu arada saçlarımı cidden kestirdim, bana göre kısacık :) ama omuz hizasında gibi :D Sanırım farketmedi fazla ama çok şey farketti gibi.. Bizim foto şipşak gelsin paylaşıcam hayranlarımla...

- Kedimiz hala erkek arkadaş arayışında, bağırmaları artık o olmadığı zamanlarda bile kulaklarımda çınlıyor. Acil olarak kısırlaştırmamız lazım!

- Şimdilik bu kadar, ortam yine yoğunlaştı, ben kaçar okur!

5 comments:

Fery... said...

evetttt blogır blogır ı gerçekten çekiyor sanırım :) bu karşılaşmanın kuaförde olması da ayrıca komikti :) benim saçımda milyon tane fırçayla tanıyan ilk insansın :)bu kısacık sohbeti uzatmak gerek ben bütün akşam arkadaşlarımın başının etini yedim biliyor musunuzzzz kuaförde kimle karşılaştım süperdi diye :)

hayat bazen güzel sürprizler yapıyor :)

he bir de biz aynı liseden değiliz yanlış hatırlamıyorsam... Ben TED mezunuyum sen Anadolu Lisesi :)

tubik said...

Yav sorma ben de Cenk'in başının etini yedim :))) Bekliyoruz artık Arda ve Burcu'yla da.. Bu kadarcık muhabbetle kalır mı bu?

Bu arada ben hakkaten bizim okulda sanıyodum seni :) Olsun ne farkeder, Ereğli Ereğli işte :D

Hakkaten ne güzel sürpriz oldu! Sürpriz dediğin keşke hep böyle olsa :)

Tanya's said...

Evet Cenk blog acıyodu bize noldu?

Cthulhu said...

Açacağım açacağım. Ne kadar sabırsız bir blogır kampanisiniz siz yahu.

Sedeliko said...

ey bılogır gel beni gır kaffamı gır neden bu sefer foto çalmadın:)

pazar günü kuaförcü bılogır! fön çift tarife yazar apla...