Monday, June 29, 2009

Anket, tatil, ülke gerçekleri


İşte yenibiris.com'un yapmış olduğu ve Hürriyet IK'nın bu haftaki baskısında yer alan anket.. Şaka gibi geldi bana...

7 comments:

selen said...

Tabi bir de yenibiris.com'dan girip anket doldurabilecek insanlarin aslinda internet kullanmayan/erisimi olmayan vs. alt sinif insanlari olmayacagini dusunecek olursak Turkiye'de tatil icin kenara para ayiramayan grubun vehameti ve buyuklugu iyice ortaya cikiyor. Birileri "teget" mi demisti?

tubik said...

Selen,

Bu değişik bir teğet modeli.. Kenarından geçermiş gibi yapıp son kertede tam ortadan giren cinsten.. O kadar hızlı oluyor ki, göz yanılsaması, bazıları kenardan geçmiş gibi görüyor..

mermaid said...

Yani şu da var ki, sevdiceğimin mesleği gereği yaptığım bir gözlem, aklımıza hayalimize gelmeyecek bir kesim, napıyor ediyor, kredi kartına taksitler bilmem neler, en acayip otellerde tatil yapıyor. hani bir kesim için nolursa olsun, takılan bilezikler gibi bşy sanırım:)

zeya said...

iskele üzeri loca seçeneği de olsaymış keşke son günlerin modasından ):):)

Ender said...

Tamaaamen teğet....nasıl mı? Anlatayım: İki tane daire alın. Bu iki daireyi birbirine tek noktadan değecek şekilde birleştirin. İşte teğet o noktadan geçiyor.

Yeşim said...

Bence hiçte şaka değil çok üzücü, biz de onbir yaşında bir oğlumuz var ve üç kişi tatile gidemiyoruz. nerden baksanız bin tl nerede o para?

tubik said...

Mermaid;

Ben takdir ediyorum o insanları.. Herşeye rağmen ellerinden geleni yapıyorlar işte insan olduklarına değsin diye.. Kriz var diyip Mango benim Zara senin gezenlerden, sonra da limitim yooooaaaaakkkk diyenlerden daha iyidir...

Zeya;

Onu executive kullanıcıları için düzenledikleri ankete koyarlar :D

Ender;

Açıklama budur! Net, bilimsel!

Yeşim;

Elbetteki şaka değil.. Şaka gibi olması bu noktaya gelmiş olmamızdır..