Monday, June 15, 2009

Dönmek iyi gelir mi?




İyi gelir mi hiç, gelmez! Gitmişken oralarda kalası geliyor insanın..

İnsan tek bir kötü şey düşünemez mi ya?

Şahane bir tatil yaptık ayıptır söylemesi.. Ne kadar dinlendiğimi ve rahatladığımı anlatamam. Hala suratımda saçma bir gülümseme var. Frank Sinatra gibi direklerin etrafında dönerek zıplamak, yanımdan geçenlerden makas almak, şarkılar söylemek falan istiyorum.

Ancak ne yazık ki işe geldim, masama oturdum, yüzlerce maile göz ucuyla baktım ki zaten daha derine inmek mümkün değil şu ruh haliyle.

Hem normal hayatıma konsantre olabilmek için eski halime dönmek istiyorum, hem de bu mutluluğum sürsün diye kafamı bu mooddan çıkartmak istemiyorum.. Değişik bir ikilemdeyim anlayacağınız.

Fotoğraf makinesini kum olur o olur bu olur diye evhamımızdan hiçbiyere götüremediğimiz için çok fazla resim yok elimde ancak en kısa sürede mevcut olanları koyacağım.

Tatili özetlersek, yol şarkıları, en sevdiğimiz film kategorileri münazaraları, sabahtan akşama malak gibi yatmak, buz gibi denize "cups"lamak, Fotogol-Fotomaç-Fanatik ve türevlerinde yayınlanan %99,5 yalan transfer haberlerine gülmek, tekila içmek, yemek yemek, kilo almak, uyumak, cupslamak, tekila içmek, uyumak, cupslamak, tekila içmek...

Bir tatil böyle geçti...

Bir de şöyle :




Bütün tatil bununla eğlenilir mi?

9 comments:

Flying Dutchman said...

biz de yarın dönüyoruz stop...."geliriz" şeklinde ilk oltayı attığınız FD gecesi yarın akşamdır stop..ayrıntılar blogdadır stop....lütfen katılım hakkında görüş bildiriniz stop...

Tanya's said...

Tubik,

Ben cupslamış kadar oldum inanki..öyle güzel gelir ki bu aralar..

bizde dün adada cupsladık hehehe

defneyleyasamak said...

SORA SORA Bİ HAL KALDIM NE ZAMAN DÖNÜCEKLER DİYEEE

varol döken said...

işte boş ve gereksiz yorumlarımla ortasına cups gibi dalabileceğim bir blog daha... o blog burası mıydı, başım hala dönüyor, yanlış bloga gitmeyelim:)

tubik said...

Aşırı uykusuz olduğumdan ben bile doğru blogda olup olmadığımdan emin değilim.. Ama şöyle bir baktım da, cupslamak için hiç fena bir yer değil :)))))

tunchay said...

burada da mı varol, offf!

tubik said...

burada varol, her yerde varol..

varol döken said...

varol, varol, varol... can sıkıntısı anlarının dayanılmaz yorumcusu, 18 blogu aynı anda okuyabilen devlet resmi kurumcusu... bir blog sevdalısı, blog hamisi, hami mandıralı... bu evrenin geri kalanı boşa harcanmış olamaz cevabının dünyadaki cevabı...

t.ş.ş.k tartan aylak bakkallardan itinayla isteyiniz ya da aranızda para toplayınız, madagaskar açıklarında bir ada var, söz bir daha dönmeyecek...

Eddie said...

Evet, farkındayım 3 ay kadar geç intikal etmiş oluyor bu comment ama harika bir tatildi. İçinde "muharebe" ve ajanlık dahil herşey vardı... her ne kadar Sakarya Meydan Savaşını kazanmamıza rağmen akabinde yalnız giriştiğim Büyük Taaruz kalleş düşmanın Bizans Oyunlarına takılmış olsa da o ilk muharebeye bile küfretmiyorum, o derece güzeldi yani tatil :))