Friday, June 26, 2009

Rest in peace!

King of Pop: Michael Jackson!





En sevdiğim şarkısıdır bu.. Klibi de öyle. Bir kamyon adam düello için bir araya gelirler. Michael temiz evinden, parlak kırmızı deri ceketini giyer, dans ede ede olay yerine gider.. Gençlerin arasına girip, kavganın dövüşün bir faydası olmadığına bir anda ikna ediverir.. Herkes bir arada dans etmeye başlar...

Dünya müziğine bambaşka bir yol göstermiş, koccaman bir efsanedir...


Charlie's Angel : Farah Fawcett



Dünyanın en çok satılan posterlerinden biri.. Annelerimizin kuaförlerine "Saçımı Farah gibi yap Ferdi Bey" dediği güzeller güzeli kadın.. Evlenmeye karar verip yetişemeden yenik düştü kansere... Kendi kulvarında bir başka efsane olarak..

8 comments:

Tanya's said...

İki efsane ışık oldu...ben Farah'a ayrı bir üzüldüm..dilemiştim evlenmelerini Ryan Oneill ile..gönülden hemde.

tubik said...

Tanyakuş;

Aynen ben de... Nedense Michael Jackson hiç ölmezmiş gibi gelirdi bana yaw..

Ersin said...

Ya RIP.
ikisine de
üzüldüm hakikaten...

Gürkut Gürsoy said...

Çocukluğumuzun ve hatta gençliğimizin en büyük star ı oydu. Doğrusu tek star oydu. Müziğiyle, dansıyla, klipleriyle, konserleriyle MJ tartışmasız KING OF POP tu. Ve dünyanın yaşayan en büyük starıydı. Hatta sağolsun sayesinde ekmek de yemişliğimiz vardır.
1- MJ şarkıları Gayrettepe ya da İstiklalde kasetçilere liste olarak verilir. 2-3 gün sonra karışık şarkılardan oluşan kaset alınır, evde sabahlara kadar çift kaset çalar JVC teyp te çoğaltılır ve Taksim-Mecidiyeköy yer tezgahlarımızda satışa sunulurdu. O günlerde Cuma-C.Tesi akşamları en az 20 kaset satardım. 10 MJ, 3-4 Iron Maiden, 1-2 Metallica, Deep Purple, Testament, Manowar falan. İyi para kazandım 2 sene. Öğrenciydik:)

2- Ahmet San organizasyon konserleri başladı. 1 i son anda iptal edilen olmak üzere 2 konserinden para kazandım Michael Jackson sayesinde. İptal edilen konserde 5 bilet satmıştım. Ve konser iptal olunca ağlayıp zırlayan bir dolu hayranlarından 3 ünün düşürdüğü biletleri alıp İmar Bankası Taksim şubesine iade etmiş ve parayı ikiye katlamıştım.

İkinci konser ise daha donanımlıydım. 5 sponsor bileti ve 2 davetiyeyi satıp ayrıca bir yolunu bulup Kapalıya girip sahaya atlamış ve konseri saha içinde
3.sıra izlemiştim.

Toprağı bol olsun, günahları affolsun. Her açıdan stardı.

tubik said...

Koskorcuk!

N'aptın sen?!? :)

Şimdi de MJ figürleri satmanı bekliyoruz o zaman!!!

Mesela yere 45 derece açıyla eğilmiş bir MJ ?!?

Black Pearl said...

Tubik seni Farah Fawcettin genc haline benzetiyorum. Saclar falan ayni yani :-)

Gürkut Gürsoy said...

:) inönü stadında kendi kameramla cektiğim amatör bir 45 derece var :) tam 45 değilse bile 55 kesin... poster yaptırıp sürsem mi piyasaya?

iris said...

10 Ekim 2009 İstanbul, İstiklal Caddesi

http://www.youtube.com/watch?v=XcL0QKDc45U