Friday, June 8, 2007

Puf

Gözlerimi kapatayım, "puf" diye geçsin istiyorum zaman bazen. Böyle kapatayim, bir açayim, Maltepe'de olayim istiyorum. Kapatayim, "puf", bir açayım, kendi işimi kurmuş olayim istiyorum. Öyle geliyor geçiyor. Bir sürü şey istiyorum. Ama aslında öyle bir film vardı ya, adam uzaktan kumanda ile zamanı ilerletebiliyordu falan, sonra benzer olaylar tak diye geçmeye başlıyordu adam istemeden falan filan. O da kötü.

Sanki olacak da.

Haftasonunun ilk günü olan Cuma günü evlerimizde oturacağız Tubikim'le. Ben bu haftasonuna birazcık önem veriyorum ama. Yarın ve Pazar hayvan eğlenmeliyiz. Zira ben haftaya Kayseri - Ankara - Bursa - Denizli şeklinde bir gezi yapacağım da. 5 gün, 4 ilimiz. Arabayla. Evet. Zor olacak. Bir sürü olmasa da, 10 tane falan firma gezeceğiz, otellerde kalacağız, Tubik'den, askerden sonra ilk defa, ayrılacağım. Allahtan 5 güncük. Hemen biter.

Öyle yazıyorum bugün, konu yok.

Hepinizi seviyorum.

2 comments:

tubik said...

Bak puf diye geçti zaman... Sen o satırları yazdığından bu yana tam 2 yıl geçti... Şimdi Maltepe'deki evinde, koltuğunda uyukluyorsun ve yarın kendi kurduğun işine gideceksin :)))))

Zaman çabuk geçiyor.. Hiç isteme puf diye geçsin gitsinleri..

erasmus said...

süpermiş :)
maşaallah diyorum.