Tuesday, September 23, 2008

Sevgili günlük...

Yok yok, bugün sinirli değilim. Tubik'in aşağıdaki yazısını okudum tekrardan, bir iki mail atılacaktı sağa sola, onları attım, fabrikayı bir gezdim, şimdi de oturdum yerime, nolcak bu bizim fabrikanın hali diye düşünüyordum. Bu aralar zaten karıcımın morali de bozuk. Kimsenin keyfi yok anlayacağınız. Allah'tan bayram sonrası cuma gününü falan tatil etmişler Tubik'lere, kız süper bir tatil yapacak. Çok sevinçliyim onun için.

Ankara'ya falan gitmezsek tatilde, yapacağımız belli, ziyaretler. Annem ameliyat olacakmış ufağından, onu bol bol ziyaret. E sonra tabi friends izlemeye devam ederiz, zira devremden aldım tüm sezon CD'lerini, baştan başladık izliyoruz. Sanki hiç izlememişiz gibi. Spor mevzusu var bir de. Tuba kendine program bile yaptırttı spor hocasına, ben de koşuyorum ve konuşuyorum işte spora gittiğimizde. O artık 45 dakkalık bir program yapcak, ben de koşcam. Allah ne verdiyse. :)



Spor katımız (binanın 1. katı spor katı) oldukça güzel. Her alet var, şirin bir spor hocası var, böyle artist falan değil, kafa dengi birşey. Yalnız tekrardan belirtmek istiyorum, Tubik önceden belirtmişti sanırım, bizim Narcity'de oturanlar anormal gıcık. Ya biz de onlara uyup gıcıklaşacağız, ya da hepsinden nefret edeceğiz. Bilemiyorum tam. Daha 1 komşuyla selamlaşmışlığımız yok.

Ama herşeye rağmen evden çok memnunuz, ben kendi adıma yazayim, çok memnunum. Kendi evim gibi hissediyorum, her noktasına da biz karar verdik ya, anormal mutlu ediyor beni bu. Lambalar falan çok harika oldu. Tek eksiğimiz orta sehpa ile balkon mobilyası. Onlar da gelecek seneye kaldı kanımca, bakalım artık.




Bu arada Lineage 2 oynamaya başladım, hayatımda ilk defa bir Hack/Slash online oyunda 33. level oldum (sabrettim daha doğrusu). Batu ile Bodur da başladı. Çok geleceği olan bir oyun değil ancak güzel vakit geçiriliyor. 16 Ekim'e kadar da Trial sürem devam edecek. 45 YTL'ye aldığımı düşünürsek oldukça faydalı bir alışveriş olmuş diyebiliriz.




Şimdilik durumlar böyle, hepinizi gözlerinizden öpüyorum.

3 comments:

Brc said...

perdeleri unutma cenk:))unutmaki arsı bloktan biz sizi perdeniz olmadığından gördük:))
ayrıca eviniz evet çok güzel bende kendi evim gibi benimsedim valla :D

Sevi Sevi Lady said...

sizin komşular çok şikayetçi bide haset tipler hıh.

votka bardağınız benden unutmadım cenk paşa bi dahaki organizasynda yine dolu gelcz elimz ;)

Tanya's said...

Sevgili Cenk,

Komşuları boşver..szin keyfiniz yerinde..eksikler seneye mi tamamlanacaaaak? ee biz gelicektik..artık eksik gedik geliriz..

Sevgiler,