Thursday, September 25, 2008

Sobelendim !

Neredeyse 2 senelik blog hayatımda hep etrafta görürdüm ama ne olduğunu tam anlamazdım. Şimdi saygı değer Ersin Abimiz beni sobelemiş! Bir heyecan giriştim işe..
Visulog diye bişi var, kişiliğinizin DNA'sını çıkartıyor küçük bir test ile.. Test sonuçlarımı açıklamadan önce son bölümde "Benim için sanat?" sorusuna cevap verirken dövme ile graffiti arasında kaldım.. Son kertede sonucu etkilemiş olabilirim :)


İşte sonuçlar :


Keyif düşkünü
Firari
Aşk böceği
Vahşi Kedi


Ve açıklamaları;


Ruh Halim: (Vahşi Kedi)


Zevk seçimin biraz tembellik ve miskinlik sinyalleri veriyor..Kıvrılıp yatmak ve gözlerini kapamak ..İşte en mutlu olduğun an.Romantiksin ve doğanın sade güzelliklerinden hoşlanıyorsun. Uçsuz bucaksız tabiat manzaraları seni rahatlatıyor.Müzikte her zaman yenilikler peşinde koşan iyi bir dinleyicisin. Senin için konserlerin yerini hiçbir şey tutamaz.Sanata bakış açın çok geniş. Hayatın her anında rastlanabilir olduğunu düşünüyorsun. Maceracısın ve kendini ifade etmeye önem veriyorsun.



Eğlence : (Firari)


Tatilde deniz, kum ve güneşin olduğu her yere gidebilirsin. Sürekli aktivitelere ve turlara katılmak sana göre değil. Tatil, pilleri yeniden doldurmaktır.Bağlantıyı kesip başka bir dünyaya açılmaktan hoşlanıyorsun. Hayal gücün gelişmiş.Olaylara farklı bir perspektiften bakmayı seviyorsun. Kültürlü ve yaratıcısın.Gündelik yaşantından uzaklaşmayı seviyorsun. Güneş, hayatın yavaş akması sana keyif veriyor. Hiçbirşeyin keyfini kolayca kaçırmasına izin vermezsin.Seni rahatsız eden şey nedir ? Etrafındaki herşeyin temiz ,düzenli olmasını ve güzel kokmasını istersin. Çok fazla şey istemiyorsun, öyle değil mi?


Alışkanlıklar: (Keyif Düşkünü)


İçten içe sağlıklı bir yaşam sürdürmek gerektiğininin farkında olsan da, günü geçirmek için ihtiyaç hissettiğin vazgeçilmezlerin var. Tam bir alışkanlık yaratığısın.Evinde, kabul edelim ki, tarz ve stil listenin başlarında yer almıyor, başka şeylerle o kadar meşgulsün ki. Hayata ve çevrene karşı rahat bir yaklaşımın var..İçeçek seçimin yeni şeyler denemekten kaçınmadığını gösteriyor. Farklı bir zevkin var.



Aşk: (Aşk Böceği)


Aşk senin için uzun bir bağlılık demek. Kendini adamak, fedakarlık ve sevecenlik..Senin için özgürlük çıktığın yolda yönünü kendin seçebilmek. Açık bir yol ve dolu bir depoyla yol seni nereye götürürse..


Ne yalan söyliyim alakasız diyemem :) Ama tabi beni tanıyanlara sormak lazım en çok ..


Hmmmm gelelim en zevkli kısma!


Sobe listemi açıklıyorum :


Burcu

Sevi

Cenk

Feri


Haydi bakalım biraz da sizi dinleyelim!

10 comments:

Tanya's said...

Tubik,

Ne güzel sobelemiş ersin seni..deli kız saygıdeğer abimiz diye yahu..hahayt..güldüm çok.

Brc said...

nasıl yapcaz şimdi ben bunu anlamadım.sobe ne bee??
testi biz mi yapcaz yani?nerde bulucaz bunu nerden edinicez???
benim dünyadan haberim yok mu ??seval biliyo mu mesela bu sobeyi?

cvp bekliyorum

Brc said...
This comment has been removed by the author.
Brc said...

tuba öğrendim sobe neymiş.hatta ogrendım bıde senı sobeledım cicim ama başka bişey sorucam sana ben bu Visulog a nerden ulaşıcaz.Stop.
solede yapalım sobeleyelım mılletı ben sevdım bunu yaws.
kımse yazı yazmıyo herkes sobe de sobe aynı seyler donuyo bloglarda
:DD

Bir Hayat Dolusu said...

Çok ilginç sonuçlar var.

Ancak eğlence kısmında "Sürekli aktivitelere katılmak ve turlara katılmak sana göre değil..."
Ruh halinde "Konserlerin yerini hiç bir şey tutamaz" diyor.
İlginç değil mi?

tubik said...

sevgili Tanya;

Saygı değer tabi :) hehehhe..

Bu arada Hahaytt'ı gördüm süpper olmuş :)

tubik said...

Sevgili Burcu;

Ben senin yazını görene kadar sen herşeyi halledip üstüne beni sobelemişsinben daha yorumlara cevap yazıyorum :D

tubik said...

sevgili bir hayat dolusu;

Dediğin gibisonuçlar ilginç ancak o tezat da bana uymuyor değil.. Fazla oradan oraya koşturayım o tiyatroya giyim bu tura katiliim bunların hepsini arka arkaaya yapiim, sosyal kuş olayım demem hiç.. Hiç sevmem zaten öyle gereğinden fazla zıp zıp olmayı..

Ama sevdiğim bir grubun konserine gitmek, ilgi ekici bir oyunu izlemek de tadından yenmez.. Ben biraz ağır ateşte severim böyle şeyleri.. Birinin tadını sindirmeden diğerine geçilmez gibi gelir bana :D

Sevi Sevi Lady said...

tubiiik görev tamam çok eğlendim ooohh :)

Ersin said...

hahhaa bu posta yazacağım notu bişr sonrakine yazmışım olsun ikisi içinde geçerli olsuuuuun