Saturday, March 7, 2009

Blogır Poarrrdiiii Vol.?!?

Eh nihayet resimleri koyup neler yapmışız buraya yazıyorum.. Aradan 1 hafta +1 gün geçti.. Olsun artık geç olsun güç olmasın. Bİr bloggır paarrdiii de daha beraberdik.. Kadro aşağı yukarı benzer.. Bu sefer Zilsiz Zarife (Özlem) de geldi.. Tanıştık, konuştuk iyi ki de geldi.. Her zaman Tanya'ların kata geldiğimizde asansörden çıkarken Seden'in bir sürpriziyle karşılaşıyoruz, bu sefer kafaya koydum ben bi aksiyon yapacak, kapıdan çıkar çıkmaz yeni makinamızla resimlerini çekecektim.. Tabi benim fotoğrafı hazırlama sürem içerisinde bazı arkadaşlarımız poz vermeye başlamıştı bile (bkz. Tuba) ancak farketmez, istediğim şaşkınlık ifadesini Tanya'da yakalamışım gördüğünüz gibi :))))


Ersin Abi dersi olduğundan bir parça gecikmeli katıldı aramıza.. Üzerindeki t-shirtün hastası oldum, klasik bir operasyonla hacılasam mı diye aklımdan geçi,rmedim değil! 

"God is busy, may I help you?"


Cenk de o sırada hangi ruh hali içerisindeydi bilemiyorum ama muhtemelen içinden bir Megadeth şarkısı geçiriyordu ve sanırım konserde hayal ediyordu kendini...


Sol taraftaki Tanya'nın Mısır'lı eniştesinin büstü.. Çok hayırlı bir insanmış, bir sürü okul yaptırmış... Yok be şaka :P Yanında da sıra sıra içkiler... Tekila kestim oradan, bi dahaki gidişimde yerini saptamış olmanın rahatlığıyla sulanabilirim :)


İşte huzurlarınızda süper kız kardeşler, Esra ve Tuğba.. İki tane abim var ve çok güzel bi duygu ama ablam olmasını da istemişimdir hep, kıskanıyorum kendilerini :)



Cenk ilkokulda dershane gibi bişeye gidiyomuş adı da FKM imiş. O zamanki çocuk akıllarıyla adını "Fıstık Kızlar Merkezi" koymuşlar.. Bizim merkez de bakınız aşağıda :)


Ve Türk filmlerinin vazgeçilmez pozu Seden'den geliyor. 15 denemeden sonra kıpırdamadan çekmeyi başarabildim ama pek bir şahane olmadı mı :) Bu resimde çıkmamış ama Seden'in saçlar da Türkan Sultan'ın gür saçlarına taş çıkartır ben size diyim.. Pırıl pırıl bi de o kadar uzun saç.. Nasıl oluyor olm?!?


Herkes kendi havasında.. Tuğba telefonla meşgul, Özlem gizli gizli beni kesiyor, Tanya diyetisyenin cerdiği müsadeyle şarapı hüpletiyo, Seden napıyo belli değil! Bu arada resmin en altında peçeteler görüyosunuz.. O peçeteler çok sevimli bir kutunun içindeydi.. Peçetelerin içinde de sevgili Esra'nın benim için elleriyle yaptığı nefis üzümlü kurabiyeler vardı. Söz verdim onun da resmini koyup çekeceğim diye ama makinayı şarj etmem kurabiyeleri hüpletmemden daha uzun sürdü :)))))))


Fıstık ev sahibemiz :)

Yine şahane bi gün ve haftasonuna başlangıç oldu bizim için. Bizim Canon orta yerde batarya sorunu çıakrttığı için biraz eksik oldu fotolar.. İsterdim ki, Koray, Cenk ve Ersin Abi'nin hararetli konuşmalarını resmedeyim, Tuğba'nın yumuk yumuk uyumasını resmedeyim, Ersin Abi'nin şahane trenini resmedeyim.. Ama olmadı önce Canon'un sonra benim şarzımız bitti :) 

Tanya'ya buradan mesajım var: Banyo şahane olmuş :))))))

Tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum herkese.. Kötü bir gün geçirdim o gün ve bütün günü Tanya'lara gidecek olmamın avuntusuyla geçirdim. Birilerinden destek bulmak için illa senelere, dev yakınlıklara gerek yok, bir gülümsüyorlar, iki espiri, iki laklak derken herşeyi o an unutuveriyor insan... Çok teşekkür ederim bu güzel akşam için... En kısa zamanda bizdeyiz!


P.S: Gözler Şebo'yu da aradı ama o efsane 60'lar partisinde hvuuuuuu'luyodu :)

2 comments:

zilsizzarife'nin yeri said...

Ay nasıl güzel,nasıl keyifli akşamdı o.Hepinizi tanımakta çok güzel oldu.Resimler şahane çıkmış.Hele FKM'ye bayıldım.
Çekenin de poz vereninde eline sağlık:)

Tanya's said...

Aaa Tubik,

Ben bu postu nassıl kacırmışım yaw..yazıp yazıp sonradan ekledin tabi demi?

Banynun açlışınıda duble yaptık...gururluyuz artık..hahahyt..

Yine gelin hep gelin..bizde gelelim..