Sunday, March 8, 2009

U2 - 3D




Benim gibi hastaysanız, Türkiye'ye gelmiyorlar diye ağlanıp duruyorsanız işte size fırsat.. Bu sayfayı takip ediyosanız bayadır, Amy Winehouse'un tribute konserini kendi konseri zannettiğimde ve gerçeği öğrendiğimde yaşadığım bunalımı da hatırlarsınız.. 

Bu sefer öyle olmadı, Cenk'le pazar günü aktivitesi olarak sinemaya gidelim diye konuştuk ve Mars Sinemaları'nın sitesine girdim. Amacım vizyondakileri kontrol edip rezervasyon yaptırmaktı.. Bir anda tanıdık bir müzik başladı ve sayfanın sol üst köşesinde bir video belirdi. U2 çalıyor, kalabalık bir konser görüntüsü var belli belirsiz.. Ne olduğunu anlayınca tüylerim diken diken oldu. Öğrenmiş oldum ki 13 Mart'ta vizyona girecek 3D filmde, U2'nun 2006 yılındaki "Vertigo" konser turundan alınmış, 3 boyutlu kamerelarla çekilmiş kayıtları izleyeceksiniz ve iddiaya göre Bono burnumuzun dibinde olacak.. Belki bir avuntu olarak izleyip şarkılarına eşlik etmek güzel bir fikir.. Düşünmesi heyecan verici. Gideceğiz ve göreceğiz.. 

Detayı buradan öğrenebilirsiniz...

6 comments:

Tanya's said...

Bizde bizde...toplaşalım gidelim.

tubik said...

tamam o zaman konuşalım, anlaşalım ve tarih belirleyip gidelim...

Flying Dutchman said...

South Park: More Crap bölümünden sonra maalesef Bono'yu görünce gülmeden duramıyorum....

tubik said...

Ben seyretmedim sanki öyle bişi hatırlıyorum ama detayları gözümünönüne gelmedi... İndirelim de biz de eksik kalmayalım :D

Tanya's said...

Tubik bu akşam gidiyoruz.23.20..palladiuma.

tubik said...

Hadi yaw!!! Cinebonus var mıydı yaa orda? Dur ben bi Cenk'le konuşiim :D