Wednesday, March 18, 2009

U2 Konseri - Wall E - Blogger Poardiii

Daha önceki yazımda belirtmiştim hatırlarsınız.. U2-3D konser keyfi gelecekti Cinebonus'lara.. Tanya'dan geçen cuma gideceklerine dair bir not gelince, biz de hemen fırlayıp biletleri aldık ve konsere iştirak ettik. Tek kelimeyle süperdi! Bono burnumuzun dibinde, Edge dibimizde.. Allahım şaka gibiydi.. Bu konseri böyle izledikten sonra turnelerinden bir konsere yer ayarlamak farz oldu.. Tanya nasıl Ersin Abi'ye "Sevgili, beni Bono'ya götür" diye isyan ediyorsa, ben de Cenk'e aynı isyanları yapıyorum ve 14 Ağustos'taki Londra konserlerine gidebilmek için adeta yalvarıyorum :) Muhakkak gidin. Müthiş bir sahne şovu izleyeceksiniz, Bono ve şarkılar da yanında bayram ikramiyesi olacak.


Geçtiğimiz pazartesi ( 2 gün önce) sevgili sevgilim Cenk ile Wall-E'yi izledik. Evet biraz geç kalmış olabiliriz okur, tepki verme hemen. Çok güzeldi. Hem grafikler (gerçek gibiydi), hem senaryo, hem müzikler.. Çok eğlenceli çok sempatik çok şahane pek güzel.... Öhömm.. İzlemeyen varsa izlesin!


Bu bir blogger parti anonsudur! Her seferinde kafam şahane olduğu için kimsenin mail adresini toparlayamıyorum adam gibi.. Profilleri kestim ama kimsenin profilinde de mail adresi yok.. Buradan sesleniyorum.. Tanyakuş, Ersin Abi, Tubiş ve sevgili eşi Koray, Esra'cık, Özlem'cik, Şebooo, onsuz olmaz deli SED, Zeya... Hepinizi bu Cuma bekliyoruz.. İşiniz olmasın, gelin, özledik!

20 comments:

defneyleyasamak said...

abakalarımlaaaaaaaaaaaa :)

Tanya's said...

Tubikcim,

U2 şahaneydi..ben bilet peşindeyim..bilerlet her yerde 1 günde sold out..londra satışa cıkmadı henüz..takipteyim..ben Barcelona deniyorum.

Cuma bana süpper olur..ekibin kalanından gelecek hmmhmmlara göre bayıla bayıla geliriiiiz.

tubik said...

Tubiş,

Beni deli ediceksiniz bu abakalarınız ya da ayakkaplarınız yüzünden.. Bu sefer kararlıyım.. Ben de giyicem cici ayakkabılar.
Bekliyoruzzzzz...

tubik said...

Tanyaaa,

tahmin ediyodum zaten direk biteceğini.. Ben kararlıyım Cenk'e gaza getirip Londra'ya haber salacağım.. Biletimiz alınsın hemen..

Bak Tubiş'ler geliyo, siz de geliyosunuz.. diğer ekip de gelsin.. Şahane parti yapalım.. Ohhh!

Sebnem'den said...

Tubik..Herkes Nr39larınla gelecek bak haberin olsun:))
Özledim bende çooooooook..
Tanyalara takılıp geliyorum ben..

Anonymous said...

Cuma Cumartesi sıra sıra doğum günü var yaaaaa :(:(

zilsizzarife'nin yeri said...

Tubikkk,
Bono'ya gidin ama Cenk gelemez kii.
Onu ikna et sen.Beynine işle şimdiden:)Blog partisi mi:)
Süper fikir benim bütün gün toplantım var.Hatta bu senede 1 yapılan en büyük toplantı.Nasıl söyleniyorum cuma günü diye.Erken biterse ki inşallah biter çok isterim gelmek,deli deli gülmek,muhabbet etmek:)

Cthulhu said...

Bu arada filme yetişmek için harcadığımız olağandışı çabayı anlatmamışsın sevgili karıcım. :D

Sedeliko said...

Tubico,

bak bi şimdi bu cuma benim cuma silsilesi b vaziyet. akşama gelmeyi dilerim gözlerindne öperto!

Brc said...

gözlüklerle çok karizmatiksin bebeeemm

tubik said...

Şebo'cum.. Henüz Nr.39'dan haberdar değildim, sayenizde oldu ve sitesine girdiğim anda bittim! Bu haftasonu bir tane edinilecek ama size yetişmez, bi dahaki partiye de ben show yaparım artık :)

tubik said...

zeya!!! Doğum günü mü ? Ne doğum günü yaw! Sen sırayla hediyerli verip verip kaç yanımıza gel bence :)

tubik said...

Özlem'cim vallahi konu iş olunca pek bişey denmiyor ama toplantının baymaya başladığı noktada kaçak seni bekliyoruz.

tubik said...

SED,

Tam anlamadım ama gelmeme ihtimalin mi var?!? Böhühühü yıkılırım vallahi! Gel gel gel gel gel gel gel gel gel...

Anonymous said...

neden bu kadar bakımsız dolasıyorsunuz tuba hanım oysa cok gencsiniz

tubik said...

Sayın Anonim,

Keşke isminizi paylaşsaydınız da ben de size adınızla hitap edebilseydim.

Daha önce sitemizi ziyaret ettiniz mi bilemiyorum ama ilk ziyaretinizse, sizi böyle saçı başı dağınık, gözümde tuhaf bir gözlük, suratımda sivilcelerle karşılamak istemezdim elbette. Ama o gün (konsere gittiğimiz gün) konser öncesi süslenmek yerine inanılmaz eğlenceli bir oyun olan Guitar Hero'yu arkadaşlarımla oynayıp keyif almayı tercih ettim. Size de tavsiye ederim. Oyuna fazla dalmışız, geç kalmak üzereydik e haliyle bir parça dağınık gittim.

Tabi beni tanıyanlar da bilirler ben zaten pek fazla kendisiyle meşgul olan bir tip değilim. Nedenini sormuşsunuz, ben de pek bilemiyorum açıkçası.. Belki içimden gelmiyordur, belki zamanım ve enerjim yoktur, belki başka konularla ilgilenmeye ayırdığım zamanı fiziksel anlamda ayıracağım zamandan kıskanıyorumdur..

Bilemiyorum dediğim gibi.. Ama şunu söyleyebilirim ki kitaplarla, gözlemlerimle, arkadaşlarımla, yazdıklarım ve okuduklarımla, düşündüklerimle kazandıklarım, bakımlı olmamdan çok daha fazla şey kazandırmıştır bu hayatta bana..

Yine de nazik uyarınızı dikkate alacağım. Eğer bir güzellik salonunuz varsa ve ücretsiz olarak bana hizmet etmek isterseniz de nazik teklifinizi düşünebilirim..

Saygılarımla...

Tuba

Anonymous said...

Tuğba;
ihtiyacım yok bakıma yazsaydın ya :):)

tubik said...

Zeya'cım, çok teşekkür ederim :))))

defneyleyasamak said...

tubikim, severim o bakımsız sivilceni ben senin :)

Tanya's said...

Tubikcim,

Ahahahyt..ne güldüm ama..bakımsıza..gecenin ikisi ha bu arada da saat..millet uyurken biz kendimizi kaldırıp Bono'ya götürmüşüz..bakımlı makyajlı gitmeyi atlamışız...hele sen var ya sen hehehe...

Boşversene yahu..ne güzel böyle doğal ve aynı zamanda şahane olmak..

Öperim.