Sunday, April 5, 2009

İstanbul'un kedileri

Mavi jeans'in İstanbul koleksiyonunu herkes bir şekilde birilerinin üzerinde görmüştür. Hatta bu koleksiyonda bir adet "İstikamet İstanbul" mottolu sweatshirt'e Cenk sahiptir. Bu koleksiyonun bir diğer parçasının mottosu da "İstanbul'un kedileri". İStanbul yazısı etrafında minik minik bir kaç sokak kedisi var. Oldukça beğendiğim bişey ama hala almak kısmet olmadı.

Ben de İstanbul'un kedilerini kendimçe bir kaç kare olarak çektim. Devamı gelecektir boynumda makinamla sokaklarda gezebildiğim sürece.

Moda, kedileriyle bol bir semt. Her köşebaşında hatta telefon kutusu üzerinde, çöp kutusu içinde, ağaç tepesinde, kapı önünde kedi var. Bir akşamüstü Moda sokaklarında yürürken birkaç kedi resmi çektim. Artık alacakaranlık çökmüştü ve fotoğraf çekmek zorlaşmıştı, bu nedenle az resim var elimde ama olanlarda bir iki oynama yaparak sizlere sunmak istedim..

Bana kalırsa bir semti kediler bile sevip kalabalık halinde yaşıyorsa, o semt güzel olmak için geçerli sebeplere sahiptir :)















Aşağıdaki resim ise, kıyaslama yapılabilmesi açısından resmin hangi koşullar altında çekildiğinin orjinal görüntüsüdür :)




2 comments:

serrose said...

Bu blog aleminde yazilmis olan en guzel postlardan biri budur.
Bayildim bayildim bayildim :)
sevgiler

tubik said...

:))) Serrose'cim çok teşekkür ederim! Ben kedi gördükçe koyucam sanırım buraya :))