Thursday, July 2, 2009

Umut Ocakabaşı, 3 Resim

Resim 1: Bu resimden önce bir resim çektim, fakat Tubik'i çekmemişim. Sonra da bunu çektim. Resimde gördüğünüz kişiler Flying Dutchman, yani uçan Hollanda'lı ve ekibi esasında. Sol başta okuyuculardan Ahmet var. Alnına birşey (Flying Dutchman ID Card for Premium bloggers) yapıştırmış olan sağdan 3. şahıs Varol Döken. Tam onun yanında da Tunchay var. Barad-dur ve Gorky de masanın en sonunda yerlerini almış durumdalar. Arka masa da tanıdıktı epeyce, fakat ben onlarla tam tanışamadım. :)

Resim 2: FD ve Cthulhu. Resmi gördüm direkman özledim. Tekrar gelsin, tekrar görüşelim. Eşi de gelsin, bu sefer arabayla götürecem Tophane'ye, yürümicez. :)

Resim 3: Ömrümde yaptığım en sağlıklı, en kaliteli futbol muhabbetini yaptım o gece. O ekipten de bunu beklerdim. Varol muhtemelen bu resimde sülalesindeki Fenerlileri anlatıyor. Gözlerinden öpüyorum.
Bu vakte kadar birçok blog buluşması yaptık biz. Hep bir grubumuz var, buluşuyoruz, biliyorsunuz. Bu ikinci bir grup oldu bize. Çok güzel bir akşamdı, gelen herkeze teşekkürler.

19 comments:

tubik said...

Bu aslında fazlasıyla gecikmiş bir yazı oldu.. Bu yazıyı yazmak da evin reisi Cthulhu'ya düşerdi..

Çok güzel bir akşamdı.. Keyifle, bol muhabbet, bol geyikle geçip gidiverdi..

Ben hala diyorum ki bir gece, ansızın,Varol'un zilini çalıp kaçalım :)

Herkesi tanıdığıma mutlu oldum çok, inşallah yeniden uzun uzun sohbet etme imkanımız olur..

Cthulhu said...

Valla bizim buluşmayla alakalı hiç kimse birşey yazmayınca ben de huylanmadım değil.

En sonunda zaten az olan resimlerden 3 tanesini seçebildim. :)

Black Pearl said...

Masadaki bayanlardan bahsedilmemesinin nedeni nedir acaba?

tubik said...

Bence bunun tek sebebi, Cenk'in isim hafızasının zayıf olmasından kelli, yalan yanlış şeyler yazacağına hiç yazmamasıdır :) Yani biraz tanıdıysam öyle olsa gerek :)

Flying Dutchman said...

ben blogda yazdıklarımdan bana gıcık olanlara ve dövmek isteyenlere varol'un evinin adresini vericem..bu arada ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa adam park mafyasının yanındaki apartmanda mı oturuyordu :)))

tekrar geldiğiniz için teşekkürler bir dahakine daha uzun konuşalım, tubik de katılsın muhabbete biraz daha...cihangirde oturmuşuz tuncay efendi cenevre'de maçtan sonraki maceralarını anlatıyor...o da sıkıldı tabi...bunlar böyle yapacak bir şey yok

varol döken said...

rüyamda dün resimler nerde diye telefon açıyorum, gitarla cevap veriyorsun mütemadiyen, abi diyorum o gitar fenderbahçe mi? kulağımda anfi (amfi mi anfi mi, bir de amfibiti vardı o neydi) zırıltısı uyanıyorum...

valla şimdi efendim bu daçmin efendi de fazla yazamadım burası daha sakin burada yazalım... ulan varol varol varol kendimden tiksindirdiniz valla:) sevmez olaydım şu seinfeld'i diyeceğim ama diyemiyorum, alayına isyan alayına seinfeld ulan... zaten ben mafalda'nın söylediği seinfeld benim dinim ile 8 kişiyi evime çağırdığım sahneyi hatırlamıyorum:)

dövmek isteyene de, gelmek isteyene de, zile basıp kaçmak isteyene de hatta evinden kaçıp artiz olmak isteyene de kapımız açık... yalnız beni dövecek olanlar ensesi 55 santim olan otoparkımızın fedaisi atanur'dan izin alacak, adamın elinde resmi varol döken belgesi var ona göre!

bence yaz sonu flying dutchman gıyabi buluşması yapabiliriz, tunchay beyefendi boş boş oturup aynı postları atıp duruyor, biraz organizasyon yapsın... hatta durun ben bi apartman partisi, otopark partisi de olabilir, dev ekrana da dayayım seinfeld'i dayayım seinfeld'i...

ellerinize sağlık.

tunchay said...

ha di mi böyle bir buluşma olmuştu.

nargile sözü akılda, görüşürüz artık bir dahakine orada.

Anonymous said...

bir de "herkez" seklinde yazmasan tam super olacakmis..

alp

Tanya's said...

Cenk,

SÜper ekip olmuş..bol keyifli şahane toplantılar yapın..

Eee.bizde toplanıcaz ama yakında..haber edim dedim.

Cthulhu said...

Tam rüyanın üstüne ne kadar da anlamlı olmuş.

Daha başka da resim var da Varolcum, yeminlen hiçbişeye benzemiyolar. Sen git o kadar makina al, çektiğim resimlere bak. :)

Tanya, evet ya, amma zaman oldu.

Bak siz fatura getirecektiniz, noldu o. :)

Black Pearl said...

Flying Dutchman said...

tekrar geldiğiniz için teşekkürler bir dahakine daha uzun konuşalım, tubik de katılsın muhabbete biraz daha...cihangirde oturmuşuz tuncay efendi cenevre'de maçtan sonraki maceralarını anlatıyor...o da sıkıldı tabi...bunlar böyle yapacak bir şey yok


Ben hic sıkılmıstım hic uykum falan gelmemistı. Cok dusuncelisiniz sayın Dutchman.

Black Pearl said...

Anonymous said...

bir de "herkez" seklinde yazmasan tam super olacakmis..

alp


Yazi hatasını bulup bi de bunu herkeZin icinde soyleyenlere gıcık olurum. Baska ugraslar bulun kendinize sayın Alp.

tubik said...

Ben hiç sıkılmadım.. Çok eğlendim... Niye sıkılayım ayol, çok güzel laf dinlerim ben :D

Travis said...

katılıyorum :)

Anonymous said...

gelen herkese teşekkürler...ertesi gün iş olması nedeniyle, yemek sonrası erken ayrılmak zorunda kaldım istemeye istemeye... umarım en kısa sürede yenisini yaparız...

tubik said...

Barad-Dur ;

Çok iyi vakit geçirdik, biz teşekkür ederiz.. En kısa zamanda yapalım tekrar.. Biz de gelin istedik ama iş bu, ısrar olmaz :)

Sosyal_FB said...

Tuncay, sen görmeyeli çok yaşlanmışsın. Yolda görsem, "Amca ver ben taşıyayım" diye elindeki poşetlere sararım, diyeceğim ama benim de aynı yerden dökülüyor saçlar. İnandırıcı olmam :)

Pek ulvi Ulvi kardeşimin fotojenliği de ilk fotoğrafta sol başta gözüme çarpıyor bu arada.

Ve Barad-Dur;
Tanımayan biri baksa, son resimden üç saniye sonra Tuncay'a saldırdığını sanabilir. Allahtan ben biliyorum ne kadar sakin ve efendi bir insan olduğunu :)))

Nasip bir dahaki buluşmaya, kımız ve at etiyle geliriz buradan inşallah :)

Ahmet Bozada said...

1 ay oldu nerdeyse benim yeni aklıma geldi bir hubble bubble vardı Cenk de cektiydi bir kaç foto koymuştur belki diye. Koymuş fotolari da üzerinde ne muhabbetler dönmüş. Çok keyifli bir akşamdı beni tekrar gülümsetti. Fotolar için bu güzel çifte teşekkürler :)

sol baştaki okuyucu Ahmet

Pınar Çetin said...

tunchay yine götürmüşsün kebapları.. bizide bi 63'e götür.