Wednesday, April 1, 2009

OBSESYON

Saygı duyduğum ve sevdiğim biri benden Stabilo kalemimi istedi. Seve seve verdim. Yukarıda gördüğünüz tanesi 2-3 TL olan, en basit siyah Stabilo kalem. Ancak bekledim bekledim gelmedi. Şimdi bir defterim var, ona birşeyler yazmam gerek, ama o kalem olmadan yazamam. Gidip isteyemem de! Eh yani biri bana öyle değeri olmayan sıradan birşeyi ödünç verse ve hemen geri istese o kişi hakkında iyi şeyler düşünmeyebilirim. Ama deliricem! Yazamıyorum.. Sorun onda kalması da değil. Başka siyah renkli stabilo kalemimin olmaması. Yoksa gider alırım nedir yani! Ama gidemiyorum! Diğeri de evde kalmış (yedekli geziyorum gördüğünüz gibi). Sabahtan beri yazıyı yazmak için bekliyorum. Deli diyecek olduğu gibi açıklasam, açıklamadan istesem pinti diyecek. Sanırım su içmeliyim...

10 comments:

Flying Dutchman said...

Stabilo kalem cebinden walkmanı düşürmeyen lise öğrenci kuşağı için velinimettir. Zira pile para vermek istemeyen bizler, kasetlerin deliklerine bu stabilo kalemi takar ve çevirmek suretiyle kasedi ileri geri sarardık. Böylece ileri ve geri sarma sırasında normalden fazla pil harcayan walkman'in verdiği ekonomik zarardan kurtulurduk. Zira bu kalem o deliklere "cuk" otururdu. Eşsiz bir yapısı vardı

Kendisine gidip milyonlarca müzik aşığı 80 kuşağı namına kaleminizi vermenizi rica ediniz. Yoksa kendisini evinden alırız bir gece vakti...ona göre

Anıl said...

Hak vermek zor değil. İnsanların iyi niyetleri istismar edildiği zaman çileden çıkıyorum ben. Zira kendime bakıyorum da birinden bir şeyi ödünç aldığım zaman, iade etmediğim her gün sıkıntım artıyor. İnsanlardan da bunu beklerim ben, ne kadar yakın olursak olalım. Sanıyorum ki çok şey de istemiyorum.

Tanya's said...

Tubikcim,

Aynısı bana oldu..adam geldi dün..imzalayacak birşeyler..aa kalemimle gidiyor..hop dedim..kalemim sizde kaldı galiba...aldım geri..anlayabiliyorum.

tubik said...

Dutchman,

Bu şekilde istesem verir bence zaten :) Bi de normal köşeli kurşun kalemlerle çevirmeye çalışırdık biz Stabilo olmadığında, ancak ne onun kadar iyi kavrardı bandın dişlerini ne de o kadar çabuk sarılırdı :)

tubik said...

ultrANIL07 : Bu şekilde sömürülmeye ben de tahammül edemem ama bu olayda kötü niyet de yok. Alt tarafı bi kalem diyebileceği bir kalem rahatlıkla. Üstelik yoğunluğundan dalmıştır gitmiştir benim kalemimi mi sallayacak ? Ama bendeki o rahatsızlık çok fena. Yedeğini de almamışım :))) Tırnak ye otur durumu :)

Tanyakuş : Anladın di mi nasıl bir his olduğunu? İşte ben onu diyemedim. Bak saat kaç oldu. Eve gidip öbürküne sarılıcam :)))

Sebnem'den said...

Ay ben utanmadan koca şirketi dolanmıştım bir kalem için..Patrondan çıkmıştı!!Adam yüzüme resmen pinti demişti..
Cevabım ise bunun ucu güzel yazı yazıyor olmuştu:))
Benimde var yani takıntılarım..Birde mutlaka siyah mürekkebi olmalı..Öyle mavi,kırmızı bozar beni..Ciddi bulmam..haha Sayko ben!!

zilsizzarife'nin yeri said...

Tubik ben kıyamam sana stebilo olmadan yazamaz mısın sen.Gerçi benimde vardır takıntılarım,ama en kötüsü kendine ait olan birşeyi geri isteyememek:(

tubik said...

Şebo: Vallahi senin yaptığını yapardım ama alanı da çok seviyorum şimdi gidip de istenmez ki.. Hala gelmedi kalem, diğerini de yine evde unuttum iyi mi :)

Özlem: Stabilo olmadan yazabilirim ama belli şeyleri belli yerlere yazmam için Stabilo şart. İlerde bir Tolstoy falan olacağım sanki, böyle takıntılar yaptım kendime şimdiden :))))

Fery... said...

:)) seni okuyunca aklıma kendim geldim; lise sondayım, Erdem dershanesinde Ercan Bey'in türkçe dersindeyim. Herkes not alıyor ben almıyorum... Yanımda Aslı oturuyor, Feri yazsana diyor ben yok ben yazmayacağım sonra senden alırım diyorum... Aslı, Feri yazsana hasta mısın diye tekrarlıyor birkaç sefer her defasında ya yazmayacağım sendne alırım ben sonra diyorum sonra Aslı şöyle bir defterime bakıp başlıkların renginin turuncu olduğunu görüyor bana dönüyor ve turuncu kalemin bitti di mi diyor :) obsesyon nasıl bir şey ben de çok iyi bilirim :))

tubik said...

Feri koptum bu duruma çünkü hayatım boyunca defalarca başıma geldi :))))))))