Tuesday, July 22, 2008

iPhone



Aldım, edindim. Telefonlar ile alakalı bütün fikirlerim değişti. Biz şu ana kadar telefon kullanmıyormuşuz ya. Gerçekten. Dizaynı için gösterilen özen itimam, inanılmaz kullanım rahatlığı, heryerde internete girmesi, o ufak ufak yazıları bir el hareketiyle büyütmek falan filan. Diyecek birşey yok. Apple tüm zamanların en iyi telefonunu çıkartmış. Teknolojinin bu kadar verimli kullanıldığı bir alet daha görmemiştim.

Alın kullanın, kırması da kolay, zaten yakında da geliyor Türkiye'ye. 3G'nin satılacağı 22 ülkeden biri biziz.



Hayır kırmak için milyonlarca program var. Bir de adamlar ışık hızıyla çalışıyorlar. Daha çıkalı birkaç hafta olmuşken 3G'yi de kırmışlar. Zaten bence kırılmadan da pek bir anlamı yok. İnternette yüzbinlerce aplikasyon var telefon için. Gerçi kırın kırmayın kesinlikle bir tane edinin, yemin çekiyorum hayatınız değişir. :)

4 comments:

tubik said...

Alır almaz bozduğunu da anlat istersen :D

sürekli oynanmaktan telefon fenalık geçirdi :D

Fery... said...

ya ben edinmemiş bir insan olarak iphone sahibi insanları çok kıskanıyorum :) olur da bir gün bir yerde karşılaşır tanışırsak ve o gün benim hala iphone m olmazsa nasıl bir ahle büründüğümü görebilirsiniz. bi bakabilir miyimmmmm??? deyip saatlerce telefonun benim elimde kaldığı anlar :))

tubik said...

Canın sağolsun Feri :D Zaten oyuncak gibi saatlerce oynayabilir bi insan.. Sonra saatlerce oynadığı için Cenk gibi bozabilir de. :D Ben artık 5 ay konuşurum :D

Fery... said...

ayyy bi de güle güle kullan Cenk :) onu söylemeyi unutmuşum ehehe gerçi bozmuşsun ama :P