Friday, July 25, 2008

Xbox 360 günlüğü


Bu aralar neler oluyor?

Top spin 3 oluyor. Ya ne kadar muhteşem derecede bağımlılık yapan bir oyunmuş bu ya. Alt tarafı tenis değil mi? Değil. Öncelikle kendime şöyle bana benzeyen, hafif de uzun saçlı, şapkalı bir adam yaptım. İlk kazandığım turnuva ile Yonex'den 115 dolara bir raket aldım. Arkasından t-shirtümü değiştirdim, sonra dövme yaptırdım. Ondan sonra da en yakın Nike'a gidip renk renk t-shirt'ler aldım (maç içinde biraz fazla terliyorum da).



Şu anda 4. turnuvamı oynuyorum. Anormal zevkli. 4 ana tuşun dördü de bir işe yarıyor. Kesme, topspin, flat vuruş ve lob atış yapabiliyorsunuz. Bunları yaparken RT veya LT kullanırsanız vuruşun sertliği ve dolayısı ile fileye takma veya outa çıkartma ihtimaliniz artıyor. Maç içerisi görüntüleri muhteşem ve 2 kişi oynaması anormal zevkli olabilir (daha oynamadık). Xbox Live özelliği de var tabi ancak daha ona girmedim. Girersem çıkamam.



Ha bu arada bir de gamercard edindim. Onu da ahanda buraya paste ediyorum. Ya da buraya etmeyeyim, ben bunu yan tarafa koyayim, nasıl olur acaba? Hmmm...

2 comments:

Brc said...

bende öğrenicem bende bi gün seni yenicem cenkkk."vur hadi koş hadi" diye bağırıp kafama vuramıcaksınnnn

Bir Hayat Dolusu said...

topspin2'yi oynadım.
harika
gerçekten çok zevkli.